Diensten.

Logo

Een visuele merkidentiteit is jouw visitekaartje. Dit zijn de uiterlijke kenmerken van de identiteit van je bedrijf. Een visuele identiteit vormt de uitstraling en hiermee ook de eerste indruk. Het laat je verhaal zien, het laat zien wie je bent en waar je voor staat. Jouw identiteit kan ook vaak je logo of beeldmerk worden genoemd.

Huisstijl

Een huisstijl begint met de identiteit, van waaruit de visuele merkidentiteit verder wordt ontworpen. De basis om een huisstijl vorm te geven bestaat uit kleur, vorm- en beeldentaal en typografie. Vervolgens wordt de huisstijl vertaald in de huisstijldragers: briefpapier, visitekaartjes, flyers, presentatie social en meer.

Webdesign

De realisatie van een website is belangrijk en interessant proces. Aangezien jouw website niet alleen mooi maar ook praktisch moet zijn, zetten we eerst een functioneel ontwerp neer. Dit ontwerp beschrijft tot op detailniveau de content van de website, hoe deze zal gaan werken en er uit komt te zien.

Online content

In deze tijd speelt social media een grote rol om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Wij integreren facebook, twitter, linkedin en youtube in websites en passen waar mogelijk de layout zo aan, dat dit één geheel is met uw totale huisstijl. Ook kan ik je op weg helpen of begeleiden met het inzetten van sociale kanalen.

Drukwerk items

Goed drukwerk vraagt om artistieke én technische vaardigheden. Daarmee kan ik uw ideeën visueel vertalen in allerlei vormen van drukwerk. Ik zorg voor sterke ontwerpen, passende drukvormen en het drukproces. Zodat u zeker weet dat dat efficiënt, op tijd en perfect verloopt. Ik ben tenslotte pas tevreden als u dat bent.

Signing

Raam of autobelettering is meer dan alleen een vorm van decoratie. Daarmee vestig je de aandacht en trekt het klanten aan. Een opvallende belettering op een raam, etalage of auto trekt nou eenmaal snel de aandacht. YAANZ levert het ontwerp aan en werkt samen met diverse bedrijven die het stickeren uitvoeren.

Webteksten

YAANZ werkt samen met verschillende copywriters. Teksten moeten een lezer overtuigen en aanzetten om een product of dienst te kopen. Copywriters schrijven afhankelijk van het doelpubliek zakelijke en commerciële teksten voor blogs, websites, folders, brochures, nieuwsbrieven, advertenties en reclamebordcampagnes.

Fotografie / Film

YAANZ verzorgt ook fotografie en film en werkt nauw samen met diverse fotografen en filmmakers. Fotoshoots en filmopnames kunnen zowel op locatie als in een studio plaatsvinden. Wij zoeken graag samen naar de juiste beelden bij jouw boodschap en doelgroep.