Over mij.

U wilt natuurlijk niet dat de eerste de beste voor u aan de slag gaat. Met mijn brede ervaring in grafisch ontwerp, drukwerk, fotografie en webdesign werk ik snel toe naar wat u zoekt. Ik werk al jaren voor kleine en grote ondernemers en organisaties uit allerlei branches. Ik weet wat wel én wat niet werkt. Met professionele creativiteit help ik opdrachtgevers hun producten, diensten of ideeën te verkopen. Dat doe ik ook graag voor u.

 

U wilt onderscheidend zijn, opvallen. Ik lever voor elk doel en elke doelgroep aansprekende oplossingen. Unieke foto’s en ontwerpen die passen bij wat u wilt bereiken. Zonder verrassingen in kosten en doorlooptijd. Elk bedrijf, elke organisatie, elk doel en elke doelgroep vraagt om maatwerk. Omdat ik snel begrijp wat u bedoelt, kan ik u ook snel verrassen met een creatieve vertaalslag die daarbij past. Dé reden waarom veel opdrachtgevers vaak terugkomen bij YAANZ.

 

Zijn er voor uw drukwerk, foto’s of website andere disciplines nodig, dan kan ik ervaren freelancers uit mijn eigen netwerk inzetten. Tekstschrijvers, vertalers of programmeurs bijvoorbeeld. Maar u houdt mij als contactpersoon: wel zo persoonlijk.